![]() |
|
|||||||
FILM IZLEYEMIYORSANIZ SES VEYA GÖRÜNTÜ YOKSA VLC PLAYER YUKLEYIN HERŞEYİ SANA YAZDIM HERŞEYE SENİ YAZDIM |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
http://ercandemirelfan.net ![]() ![]() Sinemalar.com Puanı:6.7/10 Yapım:2009 ~ ABD Tür:Erotik, Gençlik, Komedi Yönetmen:John Putch Senaryo: David H. Steinberg Yapımcı:Mike Elliott Görüntü Yönetmeni:Ross Berryman Süre:1 saat 33 dk KONUSU İlk american pastası filminden 10 yıl sonra 3 talihsiz bakire ve abaza erkek, okul kütüphanesinde gezerken okulun kutsal kitabı sayılan aşk kitabını bulurlar. Başta buna çok sevinirler ama kitap oldukça yıpranmış, eksik öğütler içermekte ve anlaşılmamaktadır. Gençlerde kitaptaki sırları çözmek için yardım istemeye karar verirler ve bakirliklerini kaybedecekleri komik bir macera başlar. LİNKLER [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz... Üye Olmak İçin Tıkla...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz... Üye Olmak İçin Tıkla...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz... Üye Olmak İçin Tıkla...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz... Üye Olmak İçin Tıkla...] YEDEK LİNKLER [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz... Üye Olmak İçin Tıkla...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz... Üye Olmak İçin Tıkla...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz... Üye Olmak İçin Tıkla...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz... Üye Olmak İçin Tıkla...] |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|