![]() |
|
|||||||
FILM IZLEYEMIYORSANIZ SES VEYA GÖRÜNTÜ YOKSA VLC PLAYER YUKLEYIN BIZI IZLEMEYE DEVAM EDIN !!! |
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
http://onlinepaylas.com ![]() Yönetmen : Mariano Peralta Tür : Korku / Gerilim Süre : Arjantin:105 dakika Ülke : Arjantin Dil : İspanyolca Oyuncular : Andrea Alfonso, Julián Alfonzo, Rodrigo Bianco, Nicolás Blanco, Lucas Delgado, Yamila Greco, Salvador Haidar, Silvia Paz, Eduardo Peralta, Mariano Peralta, Eduardo Poli ![]() LİNKLER [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz... Üye Olmak İçin Tıkla...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz... Üye Olmak İçin Tıkla...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz... Üye Olmak İçin Tıkla...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz... Üye Olmak İçin Tıkla...] |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
http://onlinepaylas.com Ben bu tarz filmlerin neden yasaklandığını şahsen anlamıyorum. Bana göre inanılmaz derecede piskopatlık içermiyor bu filmler. Senaryo yada gerçek olsa bile bir dönem " shownomercy.com " adlı sitede dünyada insanların başına gelmiş tüm olaylar hakkında fotoğraflar yayınlanıyordu. Hatta sitenin sahibi bir gün CNN Amerika televizyonuna verdiği röportajda " Bizler hayatın tam gerçekliklerini resmediyoruz..." demişti. Şahsen ülke televisyonlarımızda bile hiçte abartı olmayan olaylar " dehşet, cinayet, tam bir katliam !!!.... " gibi saçma salak bir şekilde abartılıyor. Sadece bu tarz filmlere yayın yasağı koyarak bazı şeylerin önlenmesi imkansız. Bu filmi yasaklayana dek önüne geçilmesi gereken ve insan hayatına kasteden o kadar fazla olay varki dünyada ve ülkemizde. Yasak her zaman insanlara zarar veren şeylerin önlenmesi anlamına gelmiyor bence zaman zaman insanların gerçekleri öğrenmesini engellemek amacıylada adlandırılabilir. Yararlıdır yararsızdır orasını bilemem tabii ama yasak dediğimiz şey herşeyden önce mantıklı olmalı. Yasaklanan herşeyin tam tersine bir çok şeyi körüklediği bir gerçek. Çimenlere basmak yasaktır gibi en basitinden. Yoksa istediğinizi yasaklayın insanoğlundaki bu tatminsizlik ve merak olgusu ne yapar eder herşeyin önüne geçer. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|